Rabu, 11 Mac 2015

11 mar 2015 : ya atau tidak.. wallahuallam

salam semua..
harap semua masih dalam rahmat allah..

mlm ni baru nak update.. patut nya dah di postkan pagi tadi,,,
terlewat sket.. masa dah tak izinkan utk aku coretkan,.
apapon.. mlm ni aku akan pos kan apa yg aku nampak...
mungkin betol mungkin salah...
kalu berani boleh cuba..

Selasa, 3 Mac 2015

2Mar 2015; selamat tahun baru 2015

assalamualaikum,

selamat bertemu kembali...
alhamdulillah dengan izin allah.. saya dapat ke udara lagi setelah mengambil cuti panjang.. ia sedikit waktu utk mencari jalan pulang..mengenal fitrah diri .. tujuan penciptaan... ke dunia..

mari kita lihat. pencaturan gerak geri fcpo utk tahun 2015..adakah ia akan berada disisi kejayaan kita atau menjadi punca kehancuran capital..
tiada kata tiada upaya.. hasil pencaturan adalah milik allah..

Khamis, 10 Julai 2014

10 Julai 2014 : level penamat bearish trend2014

assalamualaikum..

alhamdulillah...dah 12 hari kita berpuasa...nampaknya sekejap saja masa berlalu...lepas ni tup tap masuk hari ke20...mlm mlm kritikal dlm mencari lailatul qadar..ya allahmudahkan semua hamba2 mu yg berniat dan berusaha mendapatkan ganjaran 1000 bulan..

balik kepada fcpo..alhamdulillah sekali lg hargabergerakan dlm jajaran yang dijangka...tamat fasa pertama pengakhiran wave 5..tfd....sesape yg sell psition..anda dpt hasilnya...tahniah

Sabtu, 5 Julai 2014

5 Julai 2014 : Berpuasa sambil trade...cari duit raya jom...!!!

assalamualaikum sahabat semua,

ana ucapkan selamat berpuasa....bulan mulia dalam islam..bulan dimana semua umat islam diwajibkan utk berpuasa demi menjayakan rukun islam ke3...

wah..dahlama rupanya aku takbuat posting di blogni..
maafla ye..peminatsemua..ambe ada hal peribadi yg perlu dibereskan
insya alllah..saya akan teruskan semula...

Selasa, 8 April 2014

8 APRIL 2014. subwave 5.. dlm wave 3 extension.

assalamualaikum.. ya antum..

wah . dah lama rupanya aku tak update analisa aku dlm blog ni..
aku byk bercerita dlm fb..
itu pon byk yg haru biru...


aku mohon maaf kepada mereka yg follow aku dlm grop 123 masyukk safetrader.. nampaknya.. dlm 3 trade terakhir ini .. byk yg terkena.. ugi ugi ugi... huhuhu.
kekadang.. kena goreng jugak dgn fcpo ni..
tambahan .. bila dah lama tak update blog..
byk la rules yg tak ikut..
nasib badan..